Pirkkalaiskirjailijoiden toiminnan tavoitteena on innostaa ihmisiä lukemaan ja tuoda kirjailijoita lähemmäksi lukevaa yleisöä. Tämä blogi on avoin foorumi Pirkkalaiskirjailijat ry:n jäsenille. Sen kautta haluamme antaa lukijoillemme näköalan kirjailijan arkeen ja juhlaan.

sunnuntai 27. syyskuuta 2009

Marraskuun kirjallisuusiltaa odotellessa...


Laittakaahan jo nyt kalenteriin merkintä maanantaille 23.11.09 klo 18.00. Silloin Pirkkalaiskirjailijat ry. jatkaa mainiota yhteistyötä pääkirjasto Metson kanssa ja järjestää syksyn toisen kirjallisuusillan otsikolla "Fantasiaa, satuja ja kummallisia tarinoita". (Pääkirjasto Metso, ls.1)

Kirjailija Saara Kesävuoren juontamassa tilaisuudessa esiintyvät kirjailijat Jyrki Vainonen - uutuusromaani Tornit -, Kristiina Wallin - runokokoelma Jalankantama -, Mikko Karppi - romaani Sateen varjo - sekä Päivi Alasalmi - satukirja Turhamainen aasi.

Pirkkalaisten ensimmäisestä kirjallisuusillasta - "Palava rakkaus ja hehkuva kaipaus" 14.9.09 - jäi hyvä mieli. Lähes täysi salillinen kirjallisuudenystäviä seurasi Metsossa kiinnostuneena, kun pirkkalaiskirjailijat Sari Peltoniemi, Johanna Hulkko, Carita Forsgren ja Juha Siro vastailivat Saara Kesävuoren kysymyksiin uutuusteoksistaan.

Illan aikana tuli selväksi ainakin, että intohimoista rakkautta seuraa aina väistämättä tuho ja kuolema, että ihmisen identiteetti voi perustua valheelle ja petokselle, että kaukorakkauksia on ollut jo renesanssiajalla ja että myös kaupunkiin on mahdollista rakastua tulenpalavasti.

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu