Pirkkalaiskirjailijoiden toiminnan tavoitteena on innostaa ihmisiä lukemaan ja tuoda kirjailijoita lähemmäksi lukevaa yleisöä. Tämä blogi on avoin foorumi Pirkkalaiskirjailijat ry:n jäsenille. Sen kautta haluamme antaa lukijoillemme näköalan kirjailijan arkeen ja juhlaan.

sunnuntai 14. kesäkuuta 2009

Uuden kirjan päivät 11.-12.7.2009

Kirjallisuustapahtuma Uuden kirjan päivät 11.-12.7.2009 Oriveden opistossa
Juontajana Piritta Maavuori.

Päivien teemana Siinä näkijä missä tekijä. Teeman alla pohditaan kirjailijan taivalta kirjoittajasta kirjailijaksi: millaisia vaiheita, mutkia ja suoria, tuolla matkalla on ollut? Kuinka nykykirjailijalta luonnistuu näkemisen ja tekemisen yhdistäminen? Tarvitseeko kirjailijan nykyään ylipäätään enää olla näkijä vai onko näkymisestä tullut näkemistä tärkeämpää?

Ohjelmassa luentoja, keskusteluja ja haastatteluja.

Esiintyjinä Kirsi Kunnas, Jouni Tossavainen, Aki Salmela, Leena Krohn, Riina Katajavuori, Sanna Ravi, Päivi Alasalmi, Heini Lehväslaiho & Tipi Tuovinen, Markku Toivonen, Johanna Venho, Mari Mörö ja Hannu Salama.

Ohjelma alkaa lauantaina 11.7. klo 13 ja päättyy sunnuntaina 12.7. noin klo 16. Tarkka ohjelma, kts. www.orivedenopisto.fi

Tapahtuma on ohjelman osalta ilmainen. Ruoat ja mahdollisen majoituksen voi maksaa opistolla. Majoitus on hyvä varata etukäteen.

Tulkaa mukaan kuuntelemaan ja jututtamaan kollegoita.

1 kommenttia:

Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Oli hieno viikonloppu Orivedellä. Kiitos kaikille esiintyjille!
Tarmo Salmela

15. heinäkuuta 2009 klo 9.09

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu