Pirkkalaiskirjailijoiden toiminnan tavoitteena on innostaa ihmisiä lukemaan ja tuoda kirjailijoita lähemmäksi lukevaa yleisöä. Tämä blogi on avoin foorumi Pirkkalaiskirjailijat ry:n jäsenille. Sen kautta haluamme antaa lukijoillemme näköalan kirjailijan arkeen ja juhlaan.

maanantai 9. maaliskuuta 2009

Viikko aikaa hakea Tarttoon

Maaliskuuta mennään, ja vielä on viikko aikaa hakea kirjailijastipendiä Tampereen ystävyyskaupunkiin Tarttoon tämän vuoden marraskuulle.

Stipendi on aika houkutteleva, ainakin sellaiselle kirjailijalle, joka voi irrottautua arjestaan neljäksi viikoksi muille maille eikä kovin kauaskaan tässä tapauksessa. Tampereen kaupunki myöntää Tarttoon lähtevälle kirjailijalle tuhannen euron stipendin. Siihen sisältyvät matkakulut. Tampere Maja tarjoaa kirjailijalle 2.11.09-30.11.09 ajaksi vierastalostaan viihtyisän vinttikamarin (sis. mm. sängyn, pöydän, mikroaaltouunin, suihkun, internetyhteydet) ja aamiaisen. Sekä mahdollisuuden tavata paikallisia kirjailijoita, solmia kontakteja ja nauttia paikallisesta kulttuurista monin tavoin. Kirjailijamme pääsee myös osallistumaan Tarton Kirjailijaliiton järjestämään yhteiseen kirjailijailtaan ja voi - halutessaan - kertoa jotain itsestään ja työstään sikäläisille kollegoille.

Vapaamuotoiset hakemukset työsuunnitelmineen on toimitettava Tampereen kaupungin kulttuuritoimeen 16.3.09 klo 15.45 mennessä. Kuoreen merkintä "kirjailijastipendi Tarttoon". Valinnan tekevät edustajat kulttuuritoimesta, Pirkkalaisista, Viitapiiristä ja Tampere Maja Säätiöstä. Stipendin saajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Tartto kutsuu!

Katariina

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu