Pirkkalaiskirjailijoiden toiminnan tavoitteena on innostaa ihmisiä lukemaan ja tuoda kirjailijoita lähemmäksi lukevaa yleisöä. Tämä blogi on avoin foorumi Pirkkalaiskirjailijat ry:n jäsenille. Sen kautta haluamme antaa lukijoillemme näköalan kirjailijan arkeen ja juhlaan.

torstai 22. tammikuuta 2009

Kirjamessuista lisää

Hello vielä pirkkalaiset! Äskeiseen postaukseeni liittyen pari asiaa messuista. Olisi mukavaa jos laittaisitte tänne tietoa kirjamessuilla julkaistavista teoksistanne. Laitan itse "ennakkomainoksen" jäsenemme Terhi Vedenkiven runokokoelmasta, johon tein juuri ulkoasun.
Istuttiin aikanaan Viita-akatemiassa samassa porukassa ja lupasin silloin tehdä nille kannet, jotka julkaisemaan päätyvät ja sitä haluavat. No... tämä oli mukava työ. Löysin kuvaksi Jaana Pauluksen hienon puupiirroksen ja sen myötä syntyi kokelmalle nimikin. Tosin se oli jo yhteen tekstiin kirjoitettu, mutta piilotteli vielä hahmoa hakien.
Joten, hei! nostakaa kissan häntää ja antakaa muidenkin tietää julkaisuistanne. Ja onhan meillä taas mahdollisuus nostaa niitä aiemminkin julkaistuja kirjoja myyntipöydälle. Käyttäkää toki mahdollisuutta hyväksenne.
terveisin juha

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu