Pirkkalaiskirjailijoiden toiminnan tavoitteena on innostaa ihmisiä lukemaan ja tuoda kirjailijoita lähemmäksi lukevaa yleisöä. Tämä blogi on avoin foorumi Pirkkalaiskirjailijat ry:n jäsenille. Sen kautta haluamme antaa lukijoillemme näköalan kirjailijan arkeen ja juhlaan.

maanantai 12. tammikuuta 2009

SNI:n pj eroaa

Luin juuri äsken, että Nuorisokirjallisuuden instituutin puheenjohtaja eroaa tehtävästään instituutin hallituksen harjoittaman politiikan (=toimitapojen) vuoksi. Se on kyllä huikea menetys niin SNI:lle kuin Tampereellekin, ja siksi toivoisinkin, että tapauksen taustoista tulisi jotain selvyyttä julkisuuteenkin. Jos ei lehtijulkisuudessa niin edes puolijulkisessa blogosfäärissä.

3 kommenttia:

Blogger Anneli kirjoitti...

Anteeksi sivistymättömyyteni: KUKA on tämä eroava henkilö?
SNI on tehnyt hienoa työtä nuorten ja lasten kirjallisuuden eteen. Olen jo monena keväänä käynyt nauttimassa mainiosta ilmiöstä nimeltä KIRJAKORI. Se tarkoittaa, että yhden päivän aikana saan pätevän katsauksen siihen, mitä edellisvuonna on tapahtunut lasten- ja nuortenkirjallisuuden alueella sekä voin käydä katsomassa näyttelyn, jossa ovat kaikki vuoden aikana ilmestyneet ao. kirjat. Hieno homma.
Tosi ikävää, jos taustalla on hankaluuksia ja hankauksia.

12. tammikuuta 2009 klo 18.47

 
Blogger Anneli kirjoitti...

Ettei olisi niin, että instituutin johtaja Kaisu Rättyä eroaa?
Vai SNI:n hallituksen puheenjohtaja Markus Löyttylä? (toivottavasti muistan nimen oikein).

13. tammikuuta 2009 klo 8.00

 
Blogger Anneli kirjoitti...

Kyllä se siis on instituutin toiminnanjohtaja Kaisu Rättyä, joka eroaa. Kurja juttu.
Anneli Kanto

14. tammikuuta 2009 klo 15.36

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu